Mijn naam is Marina en ik ben astrologe.

Al in mijn jonge jaren raakte ik gefascineerd door de menselijke geest waardoor ik vroegtijdig probeerde zowel het gedrag als het innerlijk van de mens te doorgronden. Vanwege deze aangeboren interesse deed ik opleidingen op het vlak van psychosociaal werk, psychologie, hypnotherapie en astrologie. In een latere fase heb ik de psychologische en spirituele astrologie ontdekt die voor mij in de praktijk een passend systeem en hulpmiddel bleken waarmee ik anderen van dienst kon zijn.


De bevindingen die voortkomen uit het door mij gebruikte astrologische systeem, kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de ontdekkingen die je over jezelf doet. De gemaakte uitwerkingen en bijbehorende interpretatie van de horoscoop, verrijken idealiter je zelfkennis en vormen daarmee de basis van waaruit gezonde contacten met anderen kunnen ontstaan.


Door mijn persoonlijke ervaringen heb ik vooral een breed inzicht, begrip en inlevingsvermogen kunnen ontwikkelen voor onze 'kleurige medemens'. 

Echter...welke aard of achtergrond je ook hebt, voor iedereen geldt hetzelfde: verwacht van mij geen sensatieverhalen of irreële toekomstvoorspellingen over prinsen of prinsessen op witte paarden. Het doel hier is het verruimen van je zelfkennis, inzichten en bewustwording, terwijl jouw sociaal welbevinden centraal straat.


Hoe dan ook, de persoonlijke horoscoop is voor mij het ideale instrument om mee te werken, doordat deze uitgebreid inzicht geeft in wie je bent en ... altijd de waarheid over jou vertelt.


 


                                                                      Afbeelding invoegen